Juventus planerar värvning av Victor Lindelöf i vinter

Juventus planerar värvning av Victor Lindelöf i vinter

Behöver finna en ersättare

Juventus behöver en ny defensiv spelare efter diverse skador och frånvaro, och den italienska storklubben kollar nu mot Benficaförsvararen Victor Lindelöf inför vinterns januarifönster.

Det är nu inte långt tills vinterns transferfönster öppnar och det gäller att ha koll på vilka positioner man behöver fylla på och vilken sorts spelare man vill ha. Det gäller att veta vad man söker efter och vad som kan passa bäst in i truppen. Juventus måste nu tänka efter ordentligt, då de råkat ut för två förluster nyligen med Andrea Barzagli skadad och borta längre än beräknat, och Medhi Benatia som kommer att lämna för att spela African Cup of Nations för Marocko, vilket innebär att de har kort om försvarare och måste värva en ny.

En ny försvarare måste dessutom hämtas in redan i januari, då de inte har tid att vänta till sommarens transferfönster, vilket kan bli krångligt då januarifönstret inte alls är lika aktivt som på sommaren. Men Serie A-giganterna har redan ögonen på Benficas unge talang Victor Lindelöf, som redan har blivit scoutad under den senaste stormatchen i Primeira Liga mellan Porto och Benfica, detta skriver TMW.

Lindelöf står för närvarande på ett kontrakt med klubben till juni 2020, ett kontrakt som innefattar en utköpsklausul på 30 miljoner euro. Inte enbart Juventus håller koll på den blott 22-årige försvararen utan även Napoli, Inter Milan, Chelsea och Borussia Dortmund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply