Santi Cazorla tillbaka i träning

Santi Cazorla närmar sig en comeback

Efter flera månaders skadefrånvaro närmar sig Santi Cazorla en comeback i Arsenaltröjan. Spanjoren var i dag tillbaka i full träning. 

Det var i kryssmatchen mot Norwich den 29:e november som Santi Cazorla drog på sin en knäskada som hållit honom borta från spel stora delar av säsongen. Trots att det inte är särskilt många matcher kvar kommer det säkert som skönt besked för Arsenalfansen att spanjoren nu verkar vara frisk igen. När Arsenal i dag tränade inför morgondagens hemmamatch mot Crystal Palace var 31-åringen äntligen tillbaka i träning.

Flera spelare på väg tillbaka

Det är inte bara Cazorla som närmar sig spel i Arsenal-tröjan igen. Både Jack Wilshere och Tomas Rosicky som varit borta i stort sett hela säsongen är friska igen. Duon har redan spelat två matcher för Arsenals U21-lag och ska nu vara väldigt nära en comeback i seniorlaget. Även Alex Oxlade-Chamberlain väntas vara tillbaka i full träning nästa vecka.

Arsenal är med en match mindre spelad just nu 13 poäng bakom skrällgänget Leicester i Premier League. Det ska alltså väldigt mycket till för att Arsene Wenger ska få lyfta sin första Premier League-buckla på tolv år.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply