Bayern München jagar Alexis Sanchez

bet365
Bayern München jagar Alexis Sanchez

Tyskarna vill värva från Arsenal

Enligt Daily Mirror är Bayern München på jakt efter Arsenals Alexis Sanchez.

Det fortsätter att uppstå transferrykten om Arsenals Alexis Sanchez. Tidigare har det sagts att Paris Saint-Germain vill värva Alexis Sanchez och att Atlético Madrid jagar Alexis Sánchez. Även Real Madrid sägs vara intresserade av chilenaren. Nu ger sig en fjärde klubb in i jakten på Arsenals stjärna.

Den här gången handlar det om Bayern München. Enligt Daily Mirror vill den tyska klubben värva Sanchez då klubbens kommande tränare Carlo Ancelotti sägs vara en stor beundrare av spelaren. Dessutom sägs det att man ser chilenaren som en ersättare till Arjen Robben och Franck Ribery på lång sikt.

Dock kommer det inte bli lätt för de tyska ligaledarna att få Arsenal att släppa Sanchez till Allianz Arena. Den engelska klubben är benägen om att behålla spelaren och tränaren Arsene Wenger har tidigare sagt att Alexis Sanchez och Mesut Özil vill förlänga med Londonklubben.

27-åringen kom till norra London sommaren 2014, då han lämnade Barcelona efter tre säsonger i den spanska storklubben. Han har tidigare spelat för klubbar så som Udinese och River Plate. Han har dessutom representerat Chile i två VM-turneringar, 2010 och 2014.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply