Arsene Wenger: ”Inte lätt att värva spelare”

bet365

Wenger varnar för en lugn transfersommar

De Arsenal-fans som hoppas på en sommar fylld av värvningar bör kanske sänka sina förväntningar. Enligt klubbens tränare Arsene Wenger är det svårt att hitta spelare att värva. 

Arsenal var den enda Premier League-klubben förra sommaren som inte värvade någon utespelare, endast målvakten Petr Cech plockades in från Londonkonkurrenten Chelsea. Efter att klubben nu ser ut att ha tappat titelchansen till skrällgänget Leicester City menar många att klubben måste förstärka för att kunna utmana om ligatiteln nästa säsong. Men Arsene Wenger är som vanligt försiktig när han pratar om eventuella värvningar till sommaren.

– Tittar du på de topp tre-lagen så kommer du märka att de inte gjort några stora förändringar i sin trupp. Vi måste stärka vår trupp, men det är inte självklart att hitta spelare trots att de engelska klubbarna har mycket pengar. Vi jobbar redan, men att hitta de där spelarna är inte lätt, säger Arsene Wenger till The Guardian. 

”Våra unga spelare kommer vara starkare nästa säsong”

I stället för att värva nytt pekar Arsene Wenger på de spelare som redan finns i truppen.

– Man kan inte snacka bort att vi har unga spelare: Alex Iwobi är 19, Mohamed Elneny är 23, Francis Coquelin, 24 och de kommer vara starkare nästa år. Laget är på väg åt rätt håll, säger han.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365