bet365

Real Madrid vill ha Hugo Lloris

Tottenhams lagkapten Hugo Lloris kan gå till Real Madrid

Real Madrid har hitintills varit tämligen lugna under sommarens transferfönster. Trots flera stora rykten har ännu  inget namn kommit in och nu har ännu ett rykte kommit fram – Hugo Lloris från Tottenham.

En av världens absolut största maktfaktorer på transfermarknaden är Real Madrid. Det är en av världens absolut rikaste klubbar och man har värvat två av tidernas dyraste spelare någonsin: Cristiano Ronaldo och Gareth Bale. Nu uppges man vara på jakt efter nya supernamn som Eden Hazard, Gabriel Jesus, David Alaba och Dmitri Payet. Lägg därtill att Ronaldo håller på att förlänga med klubben så kan man säga att nästa säsong ser lovande ut för Real.

Det ser dock inte endast ut att bli offensiva stjärnor man är ute efter. Nya uppgifter säger nämligen att Real Madrids sägs vara beredda att lägga ett bud på Hugo Lloris, målvakt och lagkapten i Tottenham. Budet sägs ligga på närmre 400 miljoner.

En av världens främsta

Hugo Lloris ses som en världsmålvakt och det bevittnar de 13 nollor han höll i Premier League förra säsongen för. Fransmannen har även imponerad i det pågående EM-slutspelet för sitt favorittippade Frankrike.

Det är Sunday Mirror som menar att Real Madrid förbereder det nämnda budet på Lloris.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply