bet365

Real Madrid snor Gabriel Jesus från Barcelona?

Real Madrid snor Gabriel Jesus från Barcelona?

Barcelona har länge lett jakten på den nye brasilianske supertalangen Gabriel Jesus. Men i sista stund kliver Real Madrid in i bilden med ett högt bud. 35 miljoner euro erbjuder man Palmeiras för sin guldklimp. 

Titt som tätt kommer det nya rapporter från Brasilien om det fotbollsälskande landets nästa superstjärna. Den senaste i raden av hyllade talanger är Palmeiras Gabriel Jesus.
– Om ni har sett honom spela, så vet ni att han skiljer sig från mängden, har FC Barcelonas president Josep Bartomeu, som hävdar sig ha sett honom spela flera gånger, tidigare sagt enligt Sport.
Trots att brassen bara är 19 år fyllda leder han just nu skytteligan. Med åtta mål på tio matcher har han den här säsongen vuxit ut till en supertalang.

Barcelona lett jakten

Tidigare har det sett ut som att FC Barcelona lett jakten på supertalangen, med intensiva rapporter från den katalanska staden om en kommande värvning.
– Vi kommer inte kommentera något innan övergången är klar, har president Bartomeu, som också hyllat Jesus.
Men nu kliver värsta konkurrenten Real Madrid in i bilden – med en stor pengahög till sitt förfogande.

Florentino Perez lägger fram plånboken

De regerande Champions League-mästarnas president, Florentino Perez, ska enligt Sport – som är en Barcelona-baserad tidning – ha lagt ett bud värt 35 miljoner euro, inklusive bonusar. Gabriel Jesus utköpsklausul rapporteras ligga på 24 miljoner euro.
För att säkra övergången har man skickat ut förhandlare. Med bland andra FC Barcelona, Manchester United, Juventus och Bayern München flåsande i nacken vill Real Madrid inte ta några risker.
FC Barcelona har dock jobbat på affären i månader samt tagit kontakt med spelaren, något Real Madrid ännu inte gjort, uppger Sport.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply