Raiola på plats i Milano – diskuterar Zlatan

Enligt italienska uppgifter befinner sig Mino Raiola just nu i Italien för att diskutera en eventuell Zlatan-flytt till Milan

Zlatan Ibrahimovics namn går som vanligt varmt under Silly Season-tider – nu uppges svenskens agent Mino Raiola vara på plats i Milano för att diskutera med AC Milan om ett kontrakt. 

Tröttnat på Zlatan-rykten? Nej, tänkte väl det. Den svenske anfallsstjärnans framtid i Paris Saint-Germain verkar vara fortsatt osäker och trots att en rad Premier League-klubbar kopplats ihop med 33-åringen ser nu Zlatans gamla klubb AC Milan ut att vara närmast en värvning av svensken.

Kan skriva på till 2018

Trots att Mino Raiola i första hand är på plats i Milano för att slutföra Milans troliga värvning av Brasse-backen Rodrigo Ely, handlar en del av besöket om att diskutera ett eventuellt Zlatan-kontrakt – detta enligt italienska calciomercato.com. Sajten uppger även att det rör sig om ett tre-årskontrakt med en årslön på sju miljoner euro per år för landslagskaptenen. Övergångssumman väntas ligga på 12 miljoner euro, vilket är ovanligt dyrt för en spelare i Zlatans ålder.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply