Officiellt: Danny Simpson förlänger med Leicester City

Officiellt: Danny Simpson förlänger med Leicester City

Leicester förlänger med Danny Simpson

Förra säsongens succéklubb Leicester förlänger kontraktet med ännu en spelare och försäkrar sig om att inga storklubbar ska köpa loss de viktigaste spelarna i laget.

Först var det Jamie Vardy, sedan Kasper Schmeichel, därefter följde Riyad Mahrez, för en dryg vecka sedan gjorde Danny Drinkwater detsamma och idag blev Danny Simpson ytterligare en i raden av spelare som skrev på ett nytt kontrakt med Leicester City. Nio spelare har förlängt sina respektive avtal och idag fick även Simpson som han ville. Försvarsspelaren klargjorde att han gärna skulle vilja skriva på ett nytt avtal med ”The Foxes” dagarna innan övergångsfönstret stängde. 29-åringen kanske inte var lika hett eftertraktad på marknaden som hans lagkamrater, men i samband med 2015-2016 gjorde han sitt livs säsong. Under torsdagen belönades han slutligen med ett nytt kontrakt som sträcker sig till den 30 juni 2019.

Simpson var förstås väldigt nöjd med det nya kontraktet, något som han även klargjorde på Leicesters hemsida:

– Jag är överlycklig. Jag har varit här i två år och klubben tar sig hela tiden framåt. Alla står varandra väldigt nära och det är en speciell känsla. Jag är glad över att få stanna här de kommande tre säsonger, sade han.

Simpson har i och med kontraktet fått sig en rejäl löneförhöjning i jämförelse med hans tidigare kontrakt som gav spelaren 30,000 pund i veckan. Leicester släppte bara in 14 mål under det pågående kalenderåret när man vann Premier League och Simpson var en viktig del av det, något som han var en viktig del av.

SE ÄVEN: Officiellt: Leicester City hämtar in Bartosz Kapustka

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365