Officiellt: Leicester City hämtar in Bartosz Kapustka

Officiellt: Leicester City hämtar in Bartosz Kapustka

Ger bränsle till ryktena om att Riyad Mahrez lämnar

De titelförsvarande Premier Leaguevinnarna Leicester City har värvat in den polske yttern Bartosz Kapustka något som ger mer bränsle till ryktena om att stjärnan Riyad Mahrez kommer lämna, med Arsenal som trolig destination.

Premier Leaguemästarna Leicester City har en titel att försvara nästkommande säsong. Efter att de under den föregående säsongen vunnit Premier League så har många av klubbens spelare blivit hett villebråd för flera klubbar. Många europeiska giganter är intresserade av Leicester Citys trupp, med all rätta. Flertalet spelare har redan lämnat eller ryktas kunna lämna, bland annat så har anfallaren Jamie Vardy redan tackat nej till en plats på Emirates, i Arsenals kvarter, medans mittfältsstjärnan N’Golo Kanté redan har gått över till Londonrivalerna Chelsea.

En annan spelare som ständigt har kopplats med en flytt bort från klubben är Riyad Mahrez, förra årets vinnare av PFA Årets Spelare, som sägs kunna komma att gå till Arsenal. Leicester håller desperat på att försöka hålla ihop sin trupp men det visar sig vara en mycket svår uppgift. Samtidigt försöker de också att värva in nya spelare för att förstärka truppen i fall spelare skulle lämna.

Leicester City gjorde idag officiellt att de har värvat in den 19årige polacken Bartosz Kapustka, en ytter, något som eldar på ryktena om en möjlig flytt för Mahrez del ännu mer. De 19årige yttern kommer till King Power Stadion från den polska klubben Cracovia, detta kort efter att han var med och representerade sitt Polen vid EM 2016. Han gjorde en stadig insats vilket fick bland annat Leicester att öppna ögonen för Kapustka. Yttern tros ha kostat ungefär 7.5 miljoner pund.

Kaputska blir klubbens femte värvning under sommaren efter anländningen av Luis Hernandez, Ron-Robert Zieler, Papy Mendy och Ahmed Musa.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply