Officiellt: Inter värvar Antonio Candreva

Officiellt: Inter värvar Antonio Candreva

Italienaren lämnar Lazio

Antonio Candreva har ryktats vara på väg till den ena klubben efter den andra under sommaren. Nu är det klart var han hamnar. Inter bekräftar på sin officiella hemsida att man värvat spelaren från Lazio.

Antonio Candreva har varit ett stort samtalsämne i Serie A under sommaren. Skulle spelaren lämna Lazio och skriva på för en ny klubb eller skulle han stanna? Bland annat ryktades det om att yttern kunde gå till Chelsea och att Atlético Madrid ville värva Candreva. Nu är det klart vilken klubben italienaren kommer att spela för under den kommande säsongen. Inter bekräftar på sin officiella hemsida att man plockat in Candreva.

– FC Internazionale är nöjda med att presentera värvningen av Antonio Candreva från Lazio. Den italienska yttern har skrivit på ett kontrakt som gör att han stannar i klubben till och med 30 juni 2020, skriver Inter.

Candreva själv ser framemot sin tid i föreningen.

– Jag är riktigt glad och stolt över att vara här. Jag har alltid velat gå till Inter och det är fantastiskt att komma till klubben till slut. Jag ser fram emot att spela på San Siro och känna Interfansens passion, säger Candreva till Inters officiella hemsida.

Samtidigt väljer spelaren att visa uppskattning mot sin före detta klubb.

– Jag vill tacka Lazio för de säsonger som vi spenderat tillsammans och för att de gjort de möjligt för mig att göra min dröm till verklighet.

Kom till Lazio 2012

Candreva kom till Lazio i januari 2012. Till en början var han utlånad från Udinese, men i juni 2014 värvades han till Lazio på permanent basis. 29-åringen har tidigare även spelat för bland annat Juventus och Parma, och var med i den italienska truppen till EM 2016.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply