N’Golo Kante på väg till Shanghai

N’Golo Kante på väg till Shanghai

Kinesiska klubben lägger upp superbud på bordet

Leicester Citys åtråvärde mittfältare N’Golo Kanté har under en längre tid ryktats gå till Real Madrid men nu kommer motbud från Kina med den kinesiska klubben Shanghai redo att betala för att få värva fransmannen.

Real Madrid kommer att behöva skynda sig om de vill ha en chans att värva Leicester Citys framstående mittfältare N’Golo Kanté. Den franske mittfältaren är extremt eftertraktad och under våren har det gått rykten om huruvida den talangfulle 25åringen kommer att stanna i mästarlaget Leicester eller om han kommer söka sig nya äventyr ute i Europa. Kanté har en saftig utköpslausul inbakad i sitt kontrakt vilket gör det svårt för många klubbar att ha möjlighet att köpa honom och kvar återstår de med pengar. Sedan tidigare har stora klubbar som Real Madrid och Paris Saint-Germain visat mycket intresse.

Den spanska tidningen AS rapporterar nu om att intresse även kommer från det kinesiska hållet, i den kinesiska superligan och klubben Shanghai SIPG. Det sägs att Shanghai har lagt upp ett bud på 40 miljoner euro för den franske Leicesterstjärnan, vilket är 15 miljoner mer än spelarens utköpslausul vilket skulle fria honom från hans aktuella kontrakt. Leicester kommer naturligtvis att se till att de säljer spelaren för det högsta priset som de kan få och kommer även att pusha upp priset för alla de intresserade parterna.

Kanté skall ha nekat ett bud från nuvarande klubben Leicester på 120 000 euro i veckan, något som visar på att han har ögonen på en större flytt med mer pengar. Även Chelsea och Arsenal har kopplats ihop med mittfältaren men de kan alla komma att överskuggas av Shanghais pengaresurser.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply