Mourinho: ”Hade köpt hela Arsenal”

Jose Mourinho hyllar lokalkonkurrenterna

Efter vinst mot Arsenal i derbyt med 2-0 hyllade Chelsea-tränaren Jose Mourinho motståndarna med ett uttalande som kan anses vara stötande.

I helgen slog Chelsea Arsenal på Stamford Bridge med 2-0 efter mål av Kurt Zouma och Eden Hazard. Detta var även en match där Jose Mourinho och Arsene Wenger tog i han för första gången på en längre tid. De båda tränarna har inte haft någon vidare bra relation under den senaste tiden och varken Mourinho eller Wenger drar sig för att slänga iväg en pik till den andre när de väl får tillfälle.

Efter vinsten mot The Gunners i helgen var det Jose Mourinhos tur att ge en känga sin tränarkollega som även kan tas på ett positivt sätt.

– Jag har alltid tänkt att Arsenal är ett lag som bör utmana om titeln varje år. Jag gillar lagets spelare och skulle Arsenal inte vilja ha någon eller några av sina spelare samt att de står utan kontrakt skulle jag värva de, allihopa, säger den portugisiske tränaren som ofta är sarkastisk när han gör uttalande om andra lag, och speciellt Arsenal.

Omdiskuterad match

Efter derbyt i helgen var det inte bara resultatet som stod i centrum. Det var även det som hände på planen mellan bland annat Gabriel och Diego Costa där de båda hamnade i dispyt med varandra. Det hela slutade med att den förstnämnde blev utvisad medan Diego Costa fick stanna kvar på planen. Detta har upprört flera av Arsenals fans som nu startat en namninsamling för att förbjuda domaren Mike Dean att dömma lagets matcher.

Arsenal möter Leicester City medan Chelsea tar sig ann Newcastle United på Saint James’ Park.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply