Jorginho öppnar för erbjudande från Real Madrid och Arsenal

Jorginho öppnar för erbjudande från Real Madrid och Arsenal
bet365

Jorginho lämnar Napoli för Real Madrid eller Arsenal?

Napolis brasilianska mittfältare Jorginho kan göra sin sista säsong i Serie A-klubben och enligt spelarens agent kan en flytt bli av i sommar för 24-åringen.

Många storklubbar runt om i Europa har riktat blickarna mot Napoli. Först och främst är det anfallaren Gonzalo Higuaín som det pratats om men även brassen Jorginho har dykt upp vid flera tillfällen, framför allt i rykten om att han ska vara på väg till Premier League och Arsenal.

Den 24-årige brassen har denna säsong spelat 30 matcher för Napoli som ligger tvåa i Serie A med tre poäng upp till Juventus och enligt spelarens agent João Santos kommer man att diskutera en flytt om ett formellt bud kommer in på spelaren.

– Det var engelska lag som först visade intresse för Jorginho, men nu känner alla till honom och det är självklart att många lag följer honom. Skulle han spela med landslaget kommer hans värde att höjas ännu mer, säger Jorginhos representant till Radio CrC.

Samtidigt bekräftar även agenten att det finns klubbar som är intresserade och att man kommer att se över erbjudandena som kommer in i sommar.

Real Madrid och Arsenal följer Jorginho och om det kommer något formellt bud kommer vi att se över det. För tillfället kan jag dock bara säga att Jorginho har ett femårskontrakt med Napoli och att han vill spela här även nästa säsong då man kommer kvalificera sig till Champions League.

Förutom de två tidigare klubbarna sägs även Newcastle United vara intresserad, ett intresse som inte får spelarens representant att låta positiv.

Newcastle United? Nej, de tränas av Rafael Benítez. Det kan vara så att de behöver en spelare som Jorginho, men vi har inte pratat med honom, avslutar han.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply