Uppgifter: Manchester United budar på Gonzalo Higuain

Uppgifter Manchester United budar på Gonzalo Higuain

Skyttekungen lämnar Napoli för Manchester United?

Gonzalo Higuain är i lysande form. Flera europeiska storklubbar är ute efter hans signatur, där Manchester United uppges ha lagt ett bud på anfallaren.

Inför säsongen 2013 lämnade Gonzalo Higuain den spanska jätten Real Madrid för spel i Serie A-klubben Napoli. Men efter tre år i Italien kan han vara på väg bort igen efter en minst sagt succéartad säsong för honom på San Paolo-stadion. På 29 ligaframträdanden har anfallaren stått för 27 mål och leder den inhemska skytteligan överlägset, med nästan dubbelt så många fullträffar i jämförelse med tvåan Paulo DybalaJuventus.

Manchester United vill värva Gonzalo Higuain

Hans insatser i Napoli har inte gått någon obemärkt förbi. Nu skriver Gazzetta dello Sport att Manchester United vill värva 28-åringen. Det mesta tyder på att José Mourinho tar över United i sommar, och efter deras gemensamma tid i Real Madrid, ska tränaren kunna användas som lockbete för att få över honom till Old Trafford. Engelsmännen uppges därför vara överens gällande de personliga villkoren med spelaren och ska dessutom ha lagt ett bud på honom värt 85 miljoner pund.

Supertalang på klubbens önskelista

Manchester United har även siktet inställt på något yngre nyförvärv. Enligt Daily Mail så är klubben ute efter Santos löfte Thiago Maia, 19, men än har inget konkret bud kommit in på spelaren.

– Manchester United är en klubb som inte ens behöver kommenteras. Just nu finns inget konkret bud, men om det kommer ett sådant är jag säker på att Thiago Maia kommer att analysera det väldigt noggrant, säger agenten Alexis Malavolta.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply