Atlético Madrid nobbar Arsenals bud på Saul Niguez

Atlético Madrid nobbar Arsenals bud på Saul Niguez

Arsenals bud på Saul Niguez förkastas av spanjorerna

Saul Niguez, 21, nämns som en av La Ligas bästa mittfältare trots hans unga ålder. Hans insatser har dragit till sig intresse från Premier League, där Arsenal ska ha lagt ett bud på spelaren, som nu förkastats av Atlético Madrid.

Atlético Madrids unge mittfältare Saul Niguez har blivit en viktig spelare i Diego Simeones lagbygge. Men mycket har talat för en flytt till sommaren för den 21-årige spanjoren, då han ska ha varit missnöjd med den lön La Liga-klubben har att erbjuda. Samtidigt uppges flera lag i Premier League vara intresserade av hans tjänster, och som tidigare känt brukar inte pengar vara något större problem inom den brittiska fotbollen. I dagarna rapporterade Daily Mirror att Arsenal har lagt bud på honom – som nu nobbats.

Arsenal letar ersättare till Mikel Arteta och Mathieu Flamini

Efter säsongen förväntas Gunners göra sig av med Mikel Arteta, Mathieu Flamini och Tomas Rosicky. En fullduglig ersättare till dem två förstnämnda hade varit Niguez, vars riktiga position är defensiv mittfältare. I år har han däremot fått anpassa sig en hel del till kanten på Vicente Calderon, men han kan också spela som försvarare.

Men någon flytt till Emirates Stadium ser det alltså inte ut att bli för honom, då Atlético ska ha nobbat erbjudandet på motsvarande 277 miljoner kronor, som kom in. Istället kan en förlängning av hans kontrakt nu bli aktuell, trots att han har fyra år kvar i den spanska huvudstaden. Anledningen ska vara just en lönehöjning för att behålla honom i klubben så länge som möjligt.

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply