John Terry missar matchen mot Paris Saint-Germain

bet365

John Terry reser inte till Paris

Efter en kollision med Aleks Mitrovic i helgens match mot Newcastle United står det klart att försvararen inte kommer att resa till den franska huvudstaden för tisdagens Champions League match mot PSG.

Först stod det klart att Kurt Zouma blir borta från spel sex månader, nu har även lagets andra mittback, John Terry skadat sig. 35-åringen åkte på en smäll av Aleks Mitrovic i helgens match mot Newcastle United och fick därefter linka av planen. Mittförsvararen har tränat med laget under de senaste passen men tränaren Guus Hiddink bekräftar att man valt att inte ta med engelsmannen i truppen till matchen borta i Paris.

Med både Kurt Zouma och John Terry kommer man bli tvungna att använda sig av ett mittbackspar bestående av Gary Cahill och Branislav Ivanovic.

Zouma missar resten av säsongen

I matchen mellan Chelsea och Manchester United åkte Kurt Zouma på en otäck skada, nu står det klart att fransmannen kan missa hela säsongen.

Chelseas mittback Kurt Zouma bli borta i upp till sex månader, det skriver Premier League-klubben på sin hemsida. Enligt Chelsea kommer spelaren att opereras inom de kommande 48 timmarna för att därefter återhämta sig i upp till ett halvår. Enligt läkarteamet lider försvararen av en skada på främre korsband och kommer förutom att missa resten av klubblagssäsongen även tvingas stå över sommarens fotbolls-EM i Frankrike där han skulle ha spelat på hemmaplan med det franska landslaget.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply