Holländske talangen nära Newcastle

Georginio Wijnaldum är nära att skriva på för Newcastle

Newcastle är nära att säkra sin första värvning för sommaren. Enligt Sky Sports är den brittiska klubben i långt gångna förhandlingar med PSV Eindhoven om Georginio Wijnaldum, och man ska enligt TV-kanalen hoppas på att ha holländaren med på flyget när man åker till USA på lördag.

Efter en katastrofal avslutning på säsongen fick John Carver till slut lämna jobbet som huvudtränare för Newcastle United. Den brittiska tränaren fick jobbet när Alan Pardew gick till Crystal Palace, men istället för att kunna sikta uppåt i tabellen var ”The Magpies” bara en match ifrån att åka ur Premier League när säsongen gick in i sitt absoluta slutskede.

I långt gångna förhandlingar med PSV

Ny på jobbet är nu istället Steve McClaren, och tränaren är enligt brittisk media på god väg att säkra sitt första nyförvärv för sommaren. Georginio Wijnaldum är en spelare den före detta engelska förbundskaptenen känner väl från sin tid i Holland, och det ska just vara den holländske mittfältaren som nu är på väg in i Newcastle. Enligt Sky Sports är den engelska klubben just nu i långt gångna förhandlingar med 24-åringens nuvarande klubb PSV Eindhoven.

Hoppas ha med Wijnaldum till USA

PSV ska enligt TV-kanalen kräva hela 14 miljoner pund för sin talang, men det är oklart om Newcastle är beredda att fiska upp den stora summan pengar för den 19-faldige landslagsspelaren. Klart är i alla fall att klubben hoppas få med Wijnaldum, som i morgon ska åka till Österrike på träningsläger med sin nuvarande klubb, på flyget när man på lördag åker till USA för sin egen försäsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply