Uppgifter: London-klubbar jagar Kostas Manolas

Landslagsbacken länkas till Arsenal och Tottenham

Kostas Manolas har spelat en viktig roll i Roma den gångna säsongen. Nu kan stjärnan enligt italiensk press vara aktuell för en flytt till London, där både Arsenal och Tottenham är intresserade.

Förra sommaren lämnade den enastående försvararen Mehdi Benatia den italienska storklubben Roma för spel med den tyska giganten Bayern München. Ersättare till den hyllade försvararen blev den grekiske landslagsmannen Kostas(Konstantinos) Manolas och den senaste säsongen har greken spelat en viktig roll i det italienska laget.

Dennes insatser under den gångna säsongen där det bland annat blev totalt 41 matcher i liga- och cupsammanhang för Giallorossi, men och två röda kort, har nu resulterat i intresse från England. Detta enligt den italienska tabloiden Gazzetta dello Sport som rapporterar att den 24-årige mittbacken nu ska vara av intresse för Londonklubbarna Arsenal och Tottenham.

Kostas Manolas övergång förra sommaren från grekiska storklubben Olympiakos landade på 13 miljoner euro plus ytterligare två miljoner euro i bonusar. Han står idag under kontrakt med den italienska huvudstadsklubben till sommaren 2019 och ska vi tro Transfermarkts marknadsvärdering av spelaren kommer det kosta 19 miljoner euro att köpa loss honom den här sommaren. Han har tidigare även spelat för AEK Aten.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply