Newcastle-tränaren fortsätter trots kritik

Newcastles tränare John Carver får fortsatt förtroende trots åtta förluster på de åtta senaste matcherna i Premier League.

Under den senaste tiden har det ryktats om att Newcastles tränare John Carver skulle få sparken med tre matcher kvar att spela av säsongen men så blev inte fallet, det menar brittiska BBC Sport.

”John, tränarstaben och spelarna är fullt fokuserade på de tre matcherna som är kvar denna säsong. Under de två senaste dagarna har Carver och spelarna i truppen diskuterat och samtliga är överens om att alla bär skulden till att vi lägger där vi gör i tabellen. Alla har även kommit överens om att vi ska göra vad som krävs för att spela i Premier League även nästa säsong” skriver klubben på sin hemsida strax efter lunchtid.

Usel statistik

Denna säsong har varit allt annat än vad Newcastle-fansen önskat sig. Man ligger just nu på 15 plats i den engelska högstaligan och har endast två poäng ner till Sunderland som ligger på nedflyttningsplats. Man har endast vunnit fyra av de 20 senaste matcherna och trots de negativa resultaten väljer alltså klubbledningen att ha kvar John Carver som tränare säsongen ut. Klubbledningen hoppas på förändring och skulle man inte lyckas hålla sig kvar i Premier League är det andra gången sen Premier League startades som klubben flyttas ner.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365