City vill värva tillbaka 20-åring

Albert Rusnák lämnade City för fyra månader sedan – nu kan han återvända

Groningens slovakiske mittfältare Albert Rusnák värvades från Manchester City i vintras. Nu är Manchester-klubben en av flera Premier League-klubbar som är intresserade av 20-åringen.

Albert Rusnák anslöt till Manchester Citys ungdomsakademi som 14-åring, sommaren 2008. Efter utlåningar till Oldham Athletic, Birmingham City och holländska Cambuur, värvades slovaken av FC Groningen i vintras för endast drygt tre miljoner kronor.

I Groningen spelar Rusnák tillsammans med svenskarna Simon Tibbling, Dino Islamovic och Rasmus Lindgren. Sedan han anslöt i vintras har utvecklingskurvan pekat rakt uppåt och igår vann han den holländska cupen med Groningen.

Följs av flera klubbar

Med det är inte bara Manchester City som vill locka tillbaka Albert Rusnák till England och Premier League i sommar. Enligt Mirror är nämligen även Newcastle, Aston Villa, Swansea och Southampton intresserade av spelaren.

När Groningen vann cupfinalen på söndagen fanns till exempel Southampton-tränaren Ronald Koeman på plats på läktaren för att kolla in Rusnák på nära håll, och det ser ut att bli en hård kamp om den 20-årige slovakiska yttermittfältaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply