Mr Bee: ”Jag vill bara ha Milan”

Den thailändske affärsmannen berättar att han nobbat tre brittiska klubbar

Stora förändringar är på väg att ske gällande hierarkin i Milan. Den bekräftar den intresserade köparen Bee Taechaubol att han bara är ute efter Milan. Dessutom har han redan nobbat klubbar från England.

Milan förlorade mot Udinese med 2-1 i lördags och det var stor irritation över insatsen från både managern Filippo Inzaghi och även president Silvio Berlusconi, enligt rapporter. Nu talar det mesta för att Rossoneri missar cupspel i Europa för andra året i rad, och förändringar är på väg att ske i den anrika storklubben.

Träffar Berlusconi idag

Den thailändske affärsmannen Bee Taechaubol, även kallad Mr Bee, har under våren rapporterats vara väl intresserad av att köpa Milan. Och dagens uppgifter säger att thailändaren anlände till Milano under gårdagen för att idag, måndag, diskutera med Silvio Berlusconi gällande ett köp av den italienska storklubben.

”Milan är mitt enda alternativ”

Därtill har även kinesiska Richard Lee nämnts som en annan kandidat, men thailändaren uppges ligga bäst till i dagsläget. Och Mr Bee har nu uttalat sig gällande situationen och bekräftar där att han bara är intresserad av att köpa den italienska storklubben, vilket han understryker med avslöjandet att han nobbat tre engelska klubbar.
— Jag har blivit erbjuden tre engelska klubbar men jag nekade dem för att Milan är mitt enda alternativ. Jag vill inte ha några andra klubbar, jag vill bara ha Milan, säger mr Bee till Sky Sport.

Premier League-klubb fick nobben

Enligt uppgifter ska det handla om Watford, Sheffield Wednesday och Southampton, som Mr Bee ska ha nekat.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply