bet365

Mittfältsstjärnan: ”Jag stannar definitivt i Manchester City”

Yaya Touré lugnar Man City-fansen

Manchester Citys storstjärna, Yaya Touré, har kopplats ihop med Inter ett antal gånger under våren. Men nu väljer ivorianen att själv gå ut i media och tala om sin framtid.

Det har nog inte undgått någon att Serie A-klubben Inter har jagat Yaya Touré under våren. Inters manager, Roberto Mancini, hade Touré under sin tid i Manchester City och mycket har talat för att duon kunde komma att återförenas till sommaren.

Men nu väljer Touré att gå ut i media och bryta tystnaden kring sin framtid.

”City kommer att bli starka nästa säsong”

– Jag kommer definitivt att stanna i Manchester City. Fansen behöver inte vara oroliga, sade Touré till Manchester Evening News.

– Mitt främsta mål är att göra allt jag kan för att göra laget bättre. Med spelarna som kommer att komma in om några veckor eller månader så kommer vi att få se ett starkt City till nästa säsong.

32-åringen säger också att han vill vinna Champions League med City – för att komma ur skuggan från Manchester United.
– Det är en av mina största drömmar. City har varit i skuggan av United under en så lång tid. Deras fans kan alltid säga att United är bättre för att laget vunnit Champions League.

– Jag vill verkligen vinna CL för fansens skull. Jag kommer att göra allt i min makt för att det ska ske.

Touré hyllar fansen

– Jag kommer att hjälpa klubben till slutet och jag tror att det är den första klubben jag varit i där fansen har sjungit mitt namn under en lång tid. Sånt kan man inte köpa för pengar, avslutar Touré.

Yaya Touré, som kom till Premier League från Barcelona 2010, har under säsongen spelat 38 matcher i alla tävlingar för sitt Manchester City och gjort 12 mål från sin mittfältsposition.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply