Uppgifter: Mourinho siktar in sig på Willian

Uppgifter: Mourinho siktar in sig på Willian

Willian på radarn hos Manchester United

The Red Devils vill värva brasilianaren som sägs kunna lämna Chelsea i sommar. Detta då Chelsea inte kommer att spela i Champions League den kommande säsongen.

Det har varit på tal ett tag om att Willian skulle finnas på intresselistan hos Manchester United. Det är framför allt Jose Mourinho som ska vara väldigt intresserad av brassen och nu har han meddelat klubbledningen att han vill se stjärnan på Old Trafford den kommande säsongen. Willian har en fin säsong bakom sig och nu befinner han sig i Ryssland där han ut uttagen i Brasiliens VM trupp. Chelsea lyckades inte kvalificera sig till Champions League den kommande säsongen och nu kan han följa Nemanja Matic som även lämnade The Blues för spel i Eastlandsklubben.

Chelsea kan komma att släppa brassestjärnan men man kommer med största sannolikhet inte att kunna få ut lika mycket pengar från en försäljning som man velat. Ett missat CL-avancemang gör att Chelsea kan tvingas släppa spelaren för en prislapp på drygt 60 miljoner euro.

Inte nöjda med Alexis Sánchez

En av anledningarna till att Manchester United vill värva Willian är på grund av Alexis Sánchez inte allt för övertygande insatser. I vintras flyttade chilenaren från Arsenal för spel i United men har inte alls lyckats hitta rätt. Sanchez blev en av världens bäst betalde fotbollsspelare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply