LISTA: Dyraste spelarna i fotbolls VM 2018

bet365
bet365

Dyraste spelarna i fotbolls VM 2018

Dyraste fotbollsspelarna i VM 2018? Att det finns mängder av bra fotbollsspelare som kommer att kämpa under Fotbolls VM 2018 är ju ingen nyhet. Men vilka är de dyraste och mest värdefulla spelare. Och framför allt: hur ser den dyraste spelarna i fotbolls VM 2018 ut?

Ja, men tanke på alla de stjärnorna som finns så går det ju att koka ihop ett nästan snuskigt bra lag. Det är dessutom precis vad vi tänker göra här och nu. Det handlar inte minst om att vi ska ta de bästa spelarna och lägga ihop de i en fotbollsspelare.

Då kommer vi alltså att få fram den dyraste spelarna i Fotbolls VM 2018. För det handlar inte om 100% att gå igenom de bästa spelarna, utan alltså de dyraste och mest värdefulla. Det här är dock något som ibland, och ganska så ofta, rent av hänger ihop.

Dyraste fotbollsspelarna i VM 2018

Nu är det dags att rikta blickarna mot Ryssland och fotbolls VM. För Blåvitt börjar allt idag. Det första mötet är mellan Sverige och Sydkorea spelas idag kl 14.00. Se Sverige Sydkorea H2H, speltips, TV kanal och TV tid för mer info. Se matchen här =>

För dig som vill tippa på matchen – här kan du få förhöjda odds på Sverige-vinst:7,00, 10,00 & 4,10

De allra dyraste spelarna ska bilda en dyraste spelarna i Fotbolls VM 2018. På det här sättet kommer vi att få ihop ett dyraste VM-lag. Det kommer då att finnas med de bästa anfallarna i VM och dylikt. Det vill säga de bästa och de dyraste spelarna som vi kan hitta i det här mästerskapet.

Det kanske inte låter så himla enkelt, men det är alltså precis så vi ska göra. Det vill säga att vi ska bilda VM 2018 dyraste lag. Vilka spelare tror du kommer finnas där? Vi vet ju att det här finns många bra spelare. Låt oss därför se vilka som är mest värdefulla.

LISTA: Dyraste spelarna i fotbolls VM 2018

Om du älskar VM och fotboll lika mycket som vi gör så är det bra läge för att gå igenom våra VM-artiklar. Här går det bland annat att hitta ett komplett spelschema för Fotbolls VM 2018. Förutom det så går det även att läsa om lite historia. Bland annat som vem som gjort flest VM mål.

Det finns även intressanta saker att veta som hur lag med samma poäng går vidare i VM. Något som kan vara intressant. Ja, det finns egentligen det mesta, men nu kommer vi på Silly Season Sverige att lägga allt vårt fokus på att skriva om den dyraste spelarna i VM 2018. Vill ni följa med på det? Läs mer om VM på Fifas hemsida.

Bra att veta om är att värdena är i kronor, och ingen annan valuta. Dessutom innehåller spelarens totala värde inte bara av hans prestationer på planen. Det inkluderar allt från övergångssummor, rykten till varumärke och egentligen allt som den här personen är kopplad till.

Håller du inte med? Tveka inte att kommentera vilken spelare du tycker är värd mer!

10. Dele Alli, England – 1,03 miljarder

Dyraste fotbollsspelare i VM 2018

Tottenham Hotspurs-stjärnan kommer verkligen att bli viktig för Englands VM trupp 2018. Ska engelsmännen (13,00) orka gå långt i det här världsmästerskapet så kommer det att bli viktigt att få igång den här vindsnabbe PL-stjärnan.

Sidor: 1 2 3 4 5 6

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365