Uppgifter: Manchester United kan sälja duon i vinter – till reapris

Uppgifter: Manchester United kan sälja duon i vinter – till reapris

Manchester United har varken Jadon Sancho eller Donny van de Beek i sina framtidsplaner. Enligt brittisk press kan The Red Devils nu sälja de båda till reapris.

Tidigare har det rapporterats om att Manchester United planerar en storstädning under de två kommande transferfönsterna och flera namn är återkommande då de inte ska ha en framtid på Old Trafford. Totalt sägs tolv spelare kunna lämna klubben inom en snart framtid och två av de sägs nu kunna lämna för en billig peng.

Enligt brittiska The Sun kan Manchester United göra sig av med både Jadon Sancho och Donny van de Beek och sälja de båda till reapris. Tidningen skriver att United kan komma att göra sig av med duon för endast 26 miljoner pund och att Juventus ska vara väldigt intresserade av att få till en affär. Det ska även finnas intresse från bland annat Saudiarabien men det är oklart hur spelarnas inställning ska vara för en flytt dit.

Sancho kom till United i juli 2021 och kostade då 73 miljoner pund och ett år tidigare anslöt van de Beek från Ajax för 34 miljoner pund. Nu kan de två alltså lämna för en pris långt under vad United betalade från första början.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply