Uppgifter: Lindelöf-affären fortfarande aktuell för United

Uppgifter: Lindelöf-affären fortfarande aktuell för United
bet365

VNL kan fortfarande ansluta till Manchester United

Enligt uppgifter från de engelska medierna är en affär för Manchester United fortfarande aktuell när det kommer till Victor Nilsson Lindelöf, den svenske Benfica-försvararen som under en tid kopplats ihop med en flytt till José Mourinhos trupp.

Många rykten har omgett Victor Nilsson Lindelöf det senaste, då försvararen sedan en tid tillbaka har kopplats ihop med en flytt till Manchester United. Den svenske försvararen har efter sina insatser för portugisiska Benfica lyckats med att göra ett stort intryck på övriga Europa och många toppklubbar har hållit ett öga på försvararen. Manchester United har dock varit närmast sedan en tid tillbaka och det fanns till och med uppgifter som angav att försvararen var helt klar. Sedan lades affären på is, och anledningen till detta sägs ha varit då Lindelöfs svenska moderklubb Västerås krävde en del av transfersumman, en klausul som de hade skrivit in i Lindelöfs kontrakt för fyra år sedan då han flyttade till Portugal, uppger engelska The Mirror.

Nu skall alla klubbarna dock ha kommit överrens och Västerås får 3,8 miljoner pund för försvararens övergång till United. Mourinho har tidigare sagt att han är beredd att vänta till sommaren med att ta in defensiva spelare, men enligt uppgifter är affären redan så gott som klar och Lindelöf sägs ha tilldelats tröja nummer två på Old Trafford. Hela affären sägs komma att landa på runt 38 miljoner pund och försvararen sägs skriva på ett kontrakt för fem och ett halvt år, med en lön på cirka 115 000 pund i veckan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply