Kostas Manolas på Inter Milans radar

Kostas Manolas på Inter Milans radar

Även Manchester United är intresserade

Romas eftertraktade mittback Kostas Manolas har efter fina insatser imponerat på klubbar runt om i Europa och många är dem som nu rapporteras försöka sig på en affär i vinterfönstret, bland annat skall Inter Milan vara villiga att betala för Manolas tjänster.

AS Roma har en riktig guldklimp i den grekiske mittbacken Kostas Manolas. Den 25-årige försvararen har gått från klarhet till klarhet i den italienska klubben och har gjort en hel del starka insatser som har bidragit till Romas starka position i ligan, där de för närvarande ligger på en andraplats och utmanar Juventus. Manolas, som kom till den italienska klubben från grekiska Olympiakos sommaren 2014, har gått upp rätt rejält i värde sedan sin flytt och rapporteras nu vara värd runt 28 miljoner euro.

Många är de toppklubbar som jagar försvararens signatur. Bland annat har Manchester United kopplats ihop med 25-åringen, då en affär om eftertraktade Benfica-mittbacken Victor Nilsson Lindelöf kan gå i baklås. Även andra storklubbar som Arsenal, Bayern Munich, Chelsea, Juventus och Paris Saint-Germain rapporteras vara mycket intresserade av den grekiske försvararen. Enligt TMW kliver nu även Inter Milan in i dragkampen om Manolas. Även Everton rapporteras göra allt de kan för att värva greken i vinterns transferfönster. Manolas sitter på ett kontrakt med den italienska klubben till juni 2019

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply