bet365

Så nära är Victor Nilsson Lindelöf Manchester United

Så nära är Victor Nilsson Lindelöf Manchester United

Lindelöf allt närmre Manchester United

Enligt den Benfica-baserade tidningen Abola kommer nya uppgifter om Victor Nilsson Lindelöfs övergång till Manchester United att presenteras under den kommande veckan.

Transfern med Victor Nilsson Lindelöf till Manchester United från Benfica är fortfarande högaktuell. Enligt den portugisiska tidningen Abola kommer man i nästa vecka att presentera nya uppgifter om svenskens potentiella övergång som sägs komma att värderas till drygt 450 miljoner kronor.

Tidigare i veckan meddelande brittiska BBC att en flytt för Victor Nilsson Lindelöf till Manchester United inte kommer att genomföras, detta då The Red Devils inte sägs vara intresserade av ett köp under januarifönstret. Det hela ska ha bottnat i att Jose Mourinho ska vara nöjd med sin nuvarande försvarslinjen och inte ha några planer på att värva in någon ny spelare.

ABola skriver dock att affären fortfarande är levande och kan komma att genomföras då de båda klubbarna är överens om en affär.

Västerås kan bromsa flytten

Januarifönstret har präglats mycket av Victor Nilsson Lindelöfs vara eller icke vara i Benfica. Den 22-årige svensken har omgärdats av att en övergång till Manchester United i princip redan är klar, och mycket tyder på detta. Dock har uppgifter från Daily Star slagit fast att övergången endast stoppas av en pengatvist mellan VNL:s moderklubb Västerås SK och Benfica.

Moderklubben har dragit Benfica till FIFA där det handlar om att Benfica vägrar betala dryga 2,5 miljoner kronor till VSK. Manchester United är dock fortsatt hoppfulla om att få loss svensken under januarifönstret, där VSK också har rätt till 20 procent av övergångssumman.

Lars Nilsson, advokaten som representerar Västerås SK, säger så här till Daily Mail: – ”Jag tror att Benfica har till den 10 januari på sig att svara. Förhoppningsvis får de lite förnuft utav tomten”. Om klubbens rätt till 20 procent av en eventuell vidareförsäljning menar han att fallet med Fifa inte påverkar den klausulen.

SE ÄVEN: Manchester United lönelista 2016-2017

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply