Uppgifter: Coutinho kopplas på nytt ihop med Manchester United

Uppgifter: Coutinho kopplas på nytt ihop med Manchester United

Coutinho till Manchester United?

Brassen har inte haft någon lätt tid i Spanien och blev under lördagen utbuad av Camp Nou. Nu sägs Manchester United vilja hämta tillbaka Philippe Coutinho till Premier League.

För ett år sedan skrev Philippe Coutinho på för FC Barcelona. Han köptes in för en enorm summa och skulle bli en av lagets främsta spelare tillsammans med Leo Messi och Luis Suarez. Så har det dock inte blivit och det kommer allt fler rykten om att Coutinho kan vara på väg att lämna för spel på annat håll. Nu har det hela tagit ny fart och brittisk press spär nu på ryktena om en flytt till Manchester United för storstjärnan.

Det är Sunday Mirror som skriver att Manchester United vill köpa Philippe Coutinho i sommar. Tidningen skriver att Coutinho pratat med flera spelare från Manchester United för att höra sig för inför den möjlig flytt till Old Trafford den kommande sommaren.

Skulle The Red Devils köpa Coutinho kommer man behöva betala över 100 miljoner euro för att knyta till sig spelaren.

Barcelona betalade 135 miljoner euro för spelaren när han anslöt från Liverpool. Coutinho har kontrakt med sin nuvarande klubb till och med sommaren 2023.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Manchester Uniteds stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply