Alexis Sanchez tänker inte lämna Manchester United

Alexis Sanchez tänker inte lämna Manchester United

Alexis stannar i Manchester United

Chilenaren som kom som en storvärvning från Arsenal för lite mer än ett år sedan har inte hittat rätt på Old Trafford. Han vägrar dock lämna efter säsongen.

Det har inte varit mycket som gått rätt för Alexis Sanchez efter att ha skrivit på för Manchester United. Det har gått trögt både för spelaren och laget under majoriteten av tiden på Old Trafford och efter att Ole Gunnar Solskjaer tagit över rodret har chilenaren mer eller mindre försvunnit helt.

Trots den svåra tiden på The theatre of Dreams ska Alexis Sanchez dock inte ha i tankarna att lämna för spel på annat håll. Då 30-åringen sitter på en otrolig lön på 500.000 pund i veckan vill United frigöra löneutrymme i budgeten men Alexis ska inte ha några större planer på att lämna klubben. Inte ens om United hittar en köpare som vill satsa på den före detta Arsenal-spelaren.

Sanchez sägs vilja vara kvar i klubben och kämpa för en plats i startelvan. Hans höga lön påverkar dock hur Manchester United kan agera på transferfönstret under den kommande sommaren.

SE ÄVEN: Uppgifter: Barcelonas superstjärna kopplas ihop med United

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply