• Error, no group ID set! Check your syntax!

Pogba kan bli en del av Uniteds superaffär i sommar

Pogba kan bli en del av Uniteds superaffär i sommar

Pogba kan lämna United i sommar

Mittfältaren som är en av de dyraste fotbollsspelarna i världen kan komma att skriva på för PSG. Detta då Manchester United vill knyta till sig Neymar efter säsongen.

Sommaren 2016 skrev Paul Pogba på för manchester United. han återvände då till sin tidigare klubb för en prislapp på närmre 120 miljoner euro och blev i och med flytten världens dyraste fotbollsspelare. Efter snart två säsonger på Old Trafford har det bland annat blivit en Europa League-titel och en ligacup-titel. Fransmannen har tillslut hittat sin roll i laget men nu kommer uppgifter om att han kan vara inne på sin sista säsong i klubben.

Enligt engelsk press ska United nämligen planera ett megaköp i sommar, detta samtidigt som Pogba kan gå i motsatt riktning. Det är brittiska TMW som under tisdagsmorgonen skriver att Pogba kan vara på väg till Paris Saint-Germain för spel på Parc des Princes. Detta för att United skulle kunna värva neymar under sommarens transferfönster. Det är oklart var Pogbas intentioner är men då han sägs vilja höja lönen på Old trafford kan en flytt bli av om så inte blir fallet. Pogba skulle vid en affär komma att bli värd drygt 150 miljoner euro.

Pogba kan bli en del av Uniteds superaffär i sommar

Pogba sitter på ett kontrakt med Manchester United som binder honom till The Red Devils till och med sommaren 2021. Han har därefter en option på att förlänga kontraktet över ytterligare en säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply