• Error, no group ID set! Check your syntax!

Uppgifter: Marcus Rashford uppmanas lämna United i sommar

Rashford lämnar United?

Anfallaren som slagit igenom i Manchester United uppmanas att lämna United för att få speltid.

Marcus Rashford slog igenom i Manchester United med dunder och brak. Anfallaren stod till en början för flera viktiga mål men under senaste tid har han förpassats till bänken av tränaren Jose Mourinho. 20-åringen uppmanas nu lämna Old Trafford för att få speltid och utvecklas. Detta av Newcastle-legendaren Micky Quinn. Uttalandet från den före detta magpies-anfallaren kommer efter det avslöjats att Rashford kan lämna om Mourinho fortsätter som United-tränare.

Rashford ska inte ha varit speciellt nöjd med att bli utbytt i Manchester-derbyt den gångna helgen. Supertalangen är inne på sin bästa säsong målmässigt för The Red Devils och har nätat vid 12 tillfällen under detta spelår.

Uppgifter: Marcus Rashford uppmanas lämna United i sommar

Quinn säger att Rashford är en av de mest intressanta spelarna han sett på Old Trafford, men att han behöver lämna för att få speltid.

– Jag tycker att Rashford borde lämna. Han är inte Mourinhos förstaval. Han är en av de mest intressanta spelarna jag sett i en United tröja. Om han vill bli en startspelare tror jag inte att det kan bli det med Mourinho. Lukaku är Mourinhos förstaval, säger Quinn och fortsätter:

– Han skulle kunna gå rakt in i Arsenals elva. Chelsea skulle definitivt också vara ett alternativ. Liverpool? Nej det tror jag inte men han skulle kunna plats i nästan vilket Premier League-lag som helst, avslutar han.

Rashford har kontrakt med Manchester United till och med sommaren 2020.

SE ÄVEN: Manchester United-stjärnornas löner 2018

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply