Officiellt: Chris Smalling förlänger med Manchester United

Manchester United går ut med nyheten att man säkrar ett nytt kontrakt med försvararen Chris Smalling. Kontraktet sträcker sig fram tills 2019. 

Chris Smalling har under säsongen steppat ut och blivit en av Man Uniteds viktigaste försvarspjäser och nu belönas 25-åringen med ett nytt kontrakt som sträcker sig fram tills juni, 2019.

– ”Chris Smalling har utvecklats och förbättrats oerhört under den korta tiden jag har varit i klubben och blivit en viktig del av förstalaget. Han sköter sig alltid exemplariskt och har en väldigt professionell attityd. Det är dessutom glädjande att han har gjort ett par viktiga mål denna säsongen. Jag är mycket nöjd att han har tecknat nytt kontrakt ”, berättar tränaren Louis Van Gaal på Manchester Uniteds officiella hemsida.

”Spännande tid att spela i Manchester United”

Sedan Chris Smalling anlände från Fulham som 19-åringen 2010 har han hunnit med att spela nästan 150 matcher för Manchester-klubben och har under pågående säsong visat upp sitt bästa målsnitt i karriären med fyra fullträffar. På Manchester Uniteds hemsida berättar han att han är mycket nöjd med det nya kontraktet och att han ser fram emot att föra klubben tillbaka till toppen.

– ”Jag är mycket nöjd över att ha skrivit på nytt kontrakt. Jag är så stolt över att få spela i en så stor klubb. Vi har utvecklats som lag med Louis Van Gall under säsongen och vi spelar nu som en komplett enhet. Det är en mycket spännande tid att spela i Manchester United. Vi är alla fast beslutna att komma tillbaka dit vi hör hemma och tävla i toppen.”

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply