Manchester United vill värva Antoine Griezmann, José Maria Gimenez och Yannick Carrasco

Atlético Madrid-trio på Manchester Uniteds radar

Manchester United har sedan tidigare visat intresse för Antoine Griezmann och José Maria Gimenez. Nu vill man värva ytterligare en Atlético Madrid-spelare och den här gången rör det sig om Yannick Carrasco.

Inför säsongen gjorde Manchester United flera stjärnspäckade värvningar när Zlatan Ibrahimovic anslöt sig till klubben tillsammans med Paul Pogba och Henrikh Mkhitaryan. Redan nu har José Mourinho börjat se över nästa säsong och vilka som ska ingå i truppen där han identifierat tre spelare från Atlético Madrids led som han vill locka över till Premier League-klubben.

Det är sedan tidigare känt att United vill ersätta Wayne Rooney med Antoine Griezmann och bara för honom hade man fått betala omkring £ 80 miljoner för att få till en affär. Daily Mirror avslöjar att det inte bara är fransmannen man vill förstärka med utan att både mittbacken José Maria Gimenez och den offensiva yttern Yannick Carrasco också är på klubbens radar. Carrasco förlängde nyligen sitt kontrakt med Atlético fram till 2022 och man hade därför varit tvungna att betala en hel del för att köpa loss även honom men enligt tidningen är Mourinho och hans kollegor redo att öppna plånboken så mycket som behövs för att värva La Liga-trion.

Manchester United placerar sig för närvarande på en sjätteplats i Premier League.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply