bet365

Liverpool och Arsenal vill värva Manchester United-duon

Liverpool och Arsenal vill värva Manchester United-duon

Håller ögonen på försvararna

Premier League-konkurrenterna Arsenal och Liverpool har koll på utvecklingen för kritiserade Manchester United-försvararna Luke Shaw och Chris Smalling, båda för närvarande skadade.

Manchester Uniteds försvarare Chris Smalling och Luke Shaw har fått kritik av tränare Jose Mourinho, som menade på att hans spelare måste vara förberedda på att kunna spela med smärta, vilket han ansåg att duon inte var förmögna till. Luke Shaw råkade förra året ut för en otrolig skada när han i en olycklig tackling bröt benet, och kom för inte så länge sedan tillbaka till a-laget och har börjat spela mer regelbundet, men har fortfarande upplevt smärta i benet vilket har hållit honom tillbaka från spel skriver den engelska tidningen Daily Star. Chris Smalling sägs ha spelat med en bruten tå, men är för närvarande på skadelistan. De båda spelarna, som i internationella sammanhang representerar England på a-lagsnivå, är inte närvarande under det pågående landslagsuppehållet utan får sitta vid sidan av på grund av sina skador.

Detta har satt igång alarmklockor hos Premier League-konkurrenterna Arsenal och Liverpool. Arsenal har länge rapporterats vara intresserad av mittbacken Smalling och enligt uppgifterna skall Londonklubben fortfarande vara intresserade. Liverpool sägs ha ögonen på Shaw, då de söker efter en vänsterback. För närvarande spelar Merseyside-klubben med James Milner på vänsterplatsen, då Alberto Moreno inte skall ha övertygat tränare Jürgen Klopp tillräckligt väl.

Kan Shaw och Smalling inte övertyga Mourinho om att de är de rätta männen för jobbet kan Liverpool och Arsenal höra sig för om en affär vore möjlig.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply