bet365

Liverpool förbereder superbud på Mahmoud Dahoud

Liverpool förbereder superbud på Mahmoud Dahoud

Tysken är av intresse

Borussia Mönchengladbachs mittfältsstjärna Mahmoud Dahoud rapporteras vara av stort intresse för Liverpool som nu sägs förbereda ett betydande bud för att kunna säkra mittfältarens tjänster.

Liverpool besitter starka offensiva krafter och för närvarande går det riktigt bra för det engelska laget, som toppar Premier Leaguetabellen och har ett bra antal gjorda mål i ryggen, något som i alla fall inte kan skada dem. Men tränare Jürgen Klopp är alltid på jakt efter nya, unga och lovande talanger som han kan få lov att jobba med och skicka ut i världen, och tidigare rapporterades den engelska klubben vara intresserade av Sardar Azmoun från FK Rostov.

Nu skrivr den tyska tidningen Die Express att Liverpool håller på att förbereda ett superbud som de kommer att erbjuda Borussia Mönchengladbach för att få värva deras mittfältsgeneral Mahmoud Dahoud. Den blott 20-årige talangen har länge jagats av diverse klubbar som Dortmund, men Gladbach har gjort allt de kan för att hålla kvar den tyske U21-landslagsmannen så länge det bara går, speciellt efter att de var tvungna att sälja sin andra mittfältsstjärna Granit Xhaka när en annan Premier League-klubb, Arsenal, kom och knackade på dörren.

Dahoud står under kontrakt med Bundesligaklubben till juni 2020, men spelaren jagas för närvarande flitigt av Juventus, de italienska femfaldiga mästarna, också.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply