Manchester United utan anfallare i toppmötet med Chelsea

Manchester United utan anfallare i toppmötet med Chelsea

United står med händerna tomma

Manchester United kommer ikväll att ställa upp mot Chelsea i en spännande FA cup-kvartsfinal men ett problem återstår då United inte har en enda anfallare tillgänglig inför matchen, vilket gör att det ser mörkt ut för José Mourinhos lag, som förra året vann turneringen.

Manchester United har kvalificerat sig till kvartsfinalen av FA cupen, den mycket ärorika engelska cupen, och de blev lottade att möta Premier League-rivalerna Chelsea. Matchen kommer att ta plats på Stamford Bridge den 13 mars och det är en semifinal-plats som står på spel. Direkt efter mötet kommer vinnaren av matchen att få reda på vilka dem kommer att få möta, tillsammans med övriga semifinalister i form av Manchester City, Arsenal och Tottenham.

Manchester United har dock ett litet problem, då laget inte har någon renodlad anfallare som kommer att kunna spela i kvällens toppmöte skriver SB Nation. United har fyra stycken anfallare på sin lönelista och inga av dem är tillgängliga för kvartsfinalmötet mot Chelsea. Det handlar om Zlatan Ibrahimovic, som är avstängd på grund av armbågningen i den senaste matchen, Anthony Martial och Wayne Rooney är båda skadade efter att ha råkat ut för skador inom de senaste dagarna, och Marcus Rashford är sjuk. Ingen av de fyra anfallarna räknas alltså med i det mycket heta mötet.

Lösningen? Enligt uppgifter kan det tänkas att Marouane Fellaini får hoppa in som anfallare, då den mycket långe mittfältaren redan tidigare används på denna position av både Louis van Gaal och David Moyes i Everton.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply