Manchester United släpper inte tankarna om Wilfred Zaha

Manchester United släpper inte tankarna om Wilfred Zaha

Wilfred Zaha till Man United?

Enligt brittisk press finns Wilfred Zaha fortfarande på Manchester Uniteds önskelista. Nu gör man ett nytt försök i sommar för att köpa loss Crystal Palace-spelaren.

För några dagar sen stod det klart att Ole Gunnar Solskjaer förlänger med Manchester United. Norrmannen har skrivit på ett nytt kontrakt som sträcker sig över de tre kommande säsongerna och nu börjar man planera för hur nästa säsong ska se ut på Old Trafford. Sedan tidigare har det pratats om att United vill göra sig av med bland annat Alexis Sanchez och Romelu Lukaku då de båda, framför allt den förstnämnda, inte nått upp till förväntningarna som klubbledningen haft. Det återstår att se vilka som lämnar och för vilken klubb men det pratas självklart även om möjliga spelarköp.

The Sun skriver under söndagsförmiddagen att Manchester United fortfarande har Wilfred Zaha på sin önskelista. Anfallaren som håller till i Crystal Palace är ett av namnen som finns på Solskjaers önskelista. Efter att ha tränat spelaren under sin tid i Cardiff City kan de båda nu återförenas hos The Red Devils till sommaren.

Det är oklart hur mycket en övergång skulle komma att kosta men Manchester United har fortfarande 25% av spelarens rättigheter vid en eventuell övergång.

SE ÄVEN: Uppgifter: Manchester United ute efter Umtiti

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply