Juan Mata kan lämna United för Barcelona i sommar

Juan Mata kan lämna United för Barcelona i sommar

Juan Mata till Barcelona?

Spelaren som efter flytten från Spanien spelat i båda Chelsea och Manchester United kan nu vara på väg tillbaka till La Liga. Barcelona ska nämligen vara intresserade av att hämta in spanjoren.

FC Barcelona fortsätter att jobba för att få in förstärkningar till den kommande säsongen. Det senaste namnet att kopplas ihop med den spanska storklubben är Juan Mata. Mittfältaren spelar för närvarande i Manchester United men kan enligt brittisk press komma tillbaka till La Liga inför nästa säsong. Matas pappa, tillika agent, ska nämligen ha varit i möte med Barca för att höra sig för.

Spelaren sitter på ett kontrakt som går ut den 30 juni i sommar efter att ha spenderat fem säsong på Old Trafford. Mata kostade 43 miljoner euro när han anslöt till The Red Devils men då kontraktsförhandlingarna går segt kommer Barcelona försöka övertyga Mata att byta klubb. United vill endast erbjuda Mata ett ettårskontrakt, något som gör att spelaren nu letar efter en ny destination.

Barcelona ska vara beredda att erbjuda ett tvåårskontrakt för Mata som ser honom som en perfekt spelare att ha i truppen.

SE ÄVEN: Manchester United släpper inte tankarna om Wilfred Zaha

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply