Manchester United närmar sig Seamus Coleman

Manchester United närmar sig Seamus Coleman

Evertonförsvararen är uppskattad för sina insatser

Manchester United med Jose Mourinho i spetsen söker en ny försvarare och Evertons högerback Seamus Coleman sägs vara precis vad Mourinho hade i tankarna och vill nu gå in för försvararen i januarifönstret.

Manchester Uniteds nye tränare Jose Mourinho har ställt frågor angående Seamus Coleman och sägs vara redo att förbereda ett bud på den 27årige försvararen i januaris transferfönster rapporterar den engelska tidningen The Mirror. Den irländske försvararen uppskattas vara värd ungefär 16 miljoner pund

Mourinho skall ha identifierat försvararen som den ideale försvararen till sitt lag då varken Matteo Darmian eller Antonio Valencia har imponerat särskilt starkt på den portugisiske tränaren. Darmian har enbart fått spela en match under säsongen, vilket var förlustmatchen i Europa League mot Feyenoord. Istället har Valencia blivit vald av Mourinho, detta på grund av sin snabbhet, sin styrka och sin erfarenhet. 31åringen gjorde senast ett mål samt två assists när Ecuador slog nuvarande mästarna Chile 3-0 i VM-kvalet förra veckan.

Coleman är en nyckelspelare i Everton men får inte tillräckligt mycket beröm för sina insatser. Han har tillbringat sju år i Merseysideklubben och det var den före detta Manchester Unitedtränaren David Moyes som gav honom hans debut för sju år sedan denna månad. Moyes var även ute efter Coleman under sin tid som Unitedtränare för tre år sedan, men Everton var inte intresserade av att förhandla, ett problem som även Mourinho kan komma att stöta på.  Den nye Evertontränaren Ronald Koeman är även han ett stort fan av Coleman och då de i somras sålde den talangfulle mittbacken John Stones till Manchester City för 50 miljoner pund så vill de inte förlora ännu en värdefull försvarare.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply