bet365

FC Barcelona förbereder bud på Stephan Lichtsteiner

FC Barcelona förbereder bud på Stephan Lichtsteiner

Försvararen sitter på ett utgående kontrakt

FC Barcelona rapporteras vara väldigt intresserade av Juventusförsvararen Stephan Lichtsteiner vars kontrakt går ut i juni 2017 och de spanska ligajättarna kan nu förbereda ett bud på försvararen i nästa transferfönster.

Juventusförsvararen Stephan Lichtsteiner har spelat hos de italienska mästarna sedan 2011 och har varit med och vunnit Serie A hela fem gånger i följd, tillsammans med tre stycken Super coppa-titlar och två stycken Coppa Italia-titlar. 32åringen, som även har representerat sitt land Schweiz sedan 2006, sitter nu på ett kontrakt med den italienska klubben som kommer gå ut i juni 2017 och ännu har inga förhandlingar om en förlängning initierats.

TMW rapporterar nu om att detta har väckt intresse hos de spanska ligajättarna FC Barcelona, som sägs vara mycket intresserade av Lichtsteiners framtid. Enligt rapporter så skall La Ligagiganterna vara beredda på att sälja försvararen Aleix Vidal och kommer att försöka att finna en ersättare i nästa transferfönster, som infaller i januari. Sport English rapporterar om att Vidal själv känner sig utfryst och självmant vill lämna klubben, efter att försvararen inte fått någon speltid under Luis Enrique trots att tränaren själv var den som ville ha honom. Andra möjliga ersättare rapporteras vara Shakhtar Donetsks kapten Dario Srna och Valencias stjärna João Cancelo.

Lichtsteiner började sin karriär i schweiziska Grasshopper Zürich för att sedan flytta till franska Ligue 1 och Lille. Därefter tillbringade han tre säsonger i Serie A i Lazio innan han slutligen kom till Juventus.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply