Mario Lemina jagas av Arsenal och Leicester City

Mario Lemina jagas av Arsenal och Leicester City

Även Schalke 04 är intresserade

Juventus lovande mittfältare Mario Lemina, så förra året kom till den italienska klubben och fick vinna såväl Serie A som den italienska cupen, kan nu redan vara på väg bort från klubben med Premier Leaguekonkurrenterna Arsenal och Leicester City som jagar mittfältaren.

Juventus värvade i år in den mycket lovande mittfältaren Mario Lemina från Marseille, efter att ha haft mittfältaren på lån under säsongen 2015/2016 och sedan gjort lånet till en permanent deal. 23åringen har inlett Serie A-säsongen mycket bra och han har fått starta alla matcher utom en och till och med fått smaka på Champions Leaguefotboll. Men Leminas fina form har inte gått obemärkt förbi och flertalet stora europeiska klubbar har ögonen på den lovande mittfältaren, som i landslagssammanhang representerar Gabon, precis som landslagskollegan och välbekante anfallaren Pierre-Emerick Aubameyang.

Metro rapporterar om de finns flera intresserade lag, däribland Premier Leaguekonkurrenterna Leicester City och Arsenal, samt Bundesligalaget Schalke 04. Men Arsenal har kommit fram som de som är mest intresserade av mittfältarens underskrift och enligt rapporter så skall Londonklubben redan ha fått ett bud nekat av de italienska mästarna. Arsenal skall dock vara redo att höja insatsen och än en gång försöka värva Lemina när transferfönstret återigen öppnar i januari. Klubben ligger för närvarande på en tredjeplats i Premier League, efter att ha spelat nio matcher utan förlust, enbart en poäng bakom bittra rivalerna Tottenham.

Lemina har ett kontrakt med Bianconeri som för närvarande löper till 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply