Lista: Fem stjärnskott som misslyckats att prestera 2016/2017

Lista: Fem stjärnskott som misslyckats att prestera 2016/2017

Fem nytillskott som inte varit bra nog

Under sommarens transferfönster är det väldigt många spelare som byter klubbar, antingen inom samma liga eller så anländer de till ett helt nytt land och kommer till en helt ny kultur och ett annat sätt att spela fotboll på. Många gånger så sker övergången hyffsat smidigt och spelarna anpassar sig bra, men beroende på vad det är för sorts spelare så finns det olika krav. Under sommaren var det många väldigt lovande spelare som bytte klubbar, spelare som var eftertraktade av många klubbar och som gick för mycket pengar.

Fem stjärnspelare som inte presterat

Men som en sådan spelare måste man också uppfylla de förhoppningar och krav som finns på en, och det måste ske ganska direkt. Vi har satt ihop en lista på spelare som har höga krav på sig men som inte har lyckats uppfylla dem, men innan vi drar igång men den vill vi på Silly Season Sverige passa på och tipsa om ett antal andra populära listor vi har gjort, till exempel sju helt galna fotbollsrekord, 10 snabbaste spelarna i Premier League och bästa startelvan på FIFA 17 som en kan läsa efter att en är klar med fem stjärnskott som misslyckats att prestera 2016/2017.

5. Michy Batshuayi (Chelsea)

Lista: Fem stjärnskott som misslyckats att prestera 2016/2017

Från: Marseille

Övergångssumma: 33 miljoner pund

Spelade minuter: 67 minuter (fem inhopp)

Har blivit en favorit bland supportrarna i Chelsea och övriga Premier League men har på grund av Diego Costas fina form haft svårt att få speltid. Kommer att behöva hoppas på att Costa gör ett misstag eller att Conte byter taktik så att han får en chans att visa vad han går för.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply