Manchester United jagar Nicolas Pepe

Manchester United jagar Nicolas Pepe

United scoutar Nicolas Pepe

Manchester United fortsätter att vara heta på transfermarknaden. Nu kopplas bland annat Lilles Nicolas Pepe till Manchester-klubben.

Att United skulle växa ner med värvandet verkar inte ske. Medan The Red Devils går på högvarv så kan till exempel 23-årige Nicolas Pepe hamna i klubben. Den franska yttern har just nu börjat säsongen lysande i franska Lille. Där ser Ligue 1-klubben ut att göra upp om andraplatsen, PSG har ju nästan säkrat förstaplatsen redan nu, medan Pepe på fem matchar har gjort fyra mål och tre assist.

Fler stjärnskott på radarn

LÄS MER: NHL TV-tider

Det är troligtvis inte många som har stenkoll på vem Lucas Paqueta Manchester United är. Men snart kan vi ha det. För enligt the Sun ska de här storklubbarna vara beredda på att lägga ett rejält bud för att knyta åt sig brassen.

Men snart lär den nu 21-årige brasilianaren vara ett mer känt namn för även den europeiska fotbollspubliken. Det beror ju på att flera större klubbar i Europa har visat intresse.

Inte minst handlar det om en dragkamp mellan PSG och United, något som The Sun rapporterar om. Men det pratas om att även de spanska klubbgiganterna Real Madrid samt Barcelona kommer att blanda sig in i den här kampen om att knyta åt sig Lucas Paqueta.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply