Manchester United och PSG gör upp om Lucas Paqueta

Manchester United och PSG gör upp om Lucas Paqueta

Supertalangen Lucas Paqueta på storklubbarnas radar

Lucas Paqueta har beskrivits om en av de blivande storstjärna på sin position. Nu har det även gjort att flera klubbar visat intresse för stjärnans namnsignatur.

Det är troligtvis inte många som har stenkoll på vem Lucas Paqueta Manchester United är. Men snart kan vi ha det. För enligt the Sun ska de här storklubbarna vara beredda på att lägga ett rejält bud för att knyta åt sig brassen.

Men vem är Paqueta då? Jo, han är fostrad i Flamengo, och tog för knappa året sen steget upp från U20-laget till A-laget. Väl där har han imponerat stort.

Toppklubbarna intresserade

LÄS MER: NHL odds

Men snart lär den nu 21-årige brasilianaren vara ett mer känt namn för även den europeiska fotbollspubliken. Det beror ju på att flera större klubbar i Europa har visat intresse.

Inte minst handlar det om en dragkamp mellan PSG och United, något som The Sun rapporterar om. Men det pratas om att även de spanska klubbgiganterna Real Madrid samt Barcelona kommer att blanda sig in i den här kampen om att knyta åt sig Lucas Paqueta.

Det lär dock kosta. Det pratas om en prislapp på allt från 200 miljoner till en bit över 350 miljoner kronor för talangen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply