Manchester United intresserade av Xherdan Shaqiri

Manchester United intresserade av Xherdan Shaqiri

Shaqiri till United?

Mittfältaren som var med i förlustmatchen mot Sverige i tisdags kan komma att byta kubb i sommar. Detta från Stoke till Manchester United.

Manchester United är inte klara med sina aktioner på transfermarknaden. Man vill fortfarande hämta in en playmaker och flera namn har under den senaste tiden kopplats ihop med The Red Devils. Enligt de senaste uppgifterna vill Jose Mourinho gärna se Xherdan Shaqiri på Old Trafford den kommande säsongen. 26-åringen som slogs ut av Sverige i Fotbolls-VM för ett par dagar sedan ser inte ut att fortsätta spela sin fotboll i Stoke och det mesta tyder på att det blir en flytt. Det är i nuläget Manchester United som ligger bäst till för ett köp och enligt brittisk press vill United erbjuda 12 miljoner euro för en övergång.

Spelarens nuvarande klubb blev nedflyttade till Championship den gångna säsongen och det ska krävas mycket för att playmakern ska stanna på Bet365 Stadium.

Får agera inhoppare

Det mesta tyder på att spelaren vid en flytt till Manchester United skulle användas som inhoppare. Med ett stjärnspäckat anfall finns det dock inte speciellt mycket plats för Shaqiri. United sägs även vara på jakt efter fler förstärkningar och det återstår att se om Shaqiri tillslut skriver på för United eller inte.

Spelaren har för närvarande ett kontrakt med Stoke till och med sommaren 2020.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply