Uppgifter: Mahrez skriver på för City kommande dagarna

Uppgifter: Mahrez skriver på för City kommande dagarna

Riyad Mahrez skriver på för City inom kort

Spelaren som slog igenom i Leicester Citys succélag ska enligt trovärdiga uppgifter vara detaljer från att gå till Manchester City. En affär sägs komma att bli klar under veckan.

Efter en längre tids väntan ser nu en flytt för Riyad Mahrez ut att bli klar. Det har tidigare pratats om en flytt till allt från AS Roma och Liverpool till Manchester City. Nu tyder allt på att det blir den sistnämnda som knyter till sig algeriern.

Enligt brittisk press kommer en affär att bli klar under veckan samtidigt som huvudpersonen genomgår den obligatoriska läkarundersökningen inom kort. Det är TV-kanalen Sky Sports som rapporterar att att City kommer att betala vad som krävs för att knyta till sig Mahrez vars prislapp sjunkit från i vintras. Mahrez sades redan vara på väg till Etihad Stadium i vintras men då blev en affär aldrig av. The Cityzens skulle då betala 80 miljoner pund för spelarens tjänster men nu har priset sänkts. Sky Sports rapporterar nu att City istället kommer att betala 60 miljoner pund för spelarens tjänster.

SE ÄVEN: Mahrez bråkar sig från Leicester City

Den gångna säsongen blev det totalt 13 mål på 41 matcher för spelaren som sitter på ett kontrakt till och med sommaren 2020.

De 7 juli ska Mahrez vara tillbaka i träning med Leicester och det återstår att se om han återvänder eller har gjort sitt i The Foxes.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply