Uppgifter: Liverpool fortsätter satsa på Karius

bet365
Uppgifter: Liverpool fortsätter satsa på Karius

Karius stannar i Liverpool

Den tyske målvakten som stod för två misstag i Champions League-finalen kommer att stanna i Liverpool. Detta samtidigt som klubben inte kommer hämta in någon ny målvakt.

Liverpool kommer inte att förstärka målvaktsposten under sommarens övergångsfönster. Laget som tog sig till final i Champions League den gångna säsongen har kopplats ihop med flera målvakter men nu sägs man alltså ha dragit sig tillbaka. Det är framför allt Alisson Becker och Jan Oblak som ryktats vara på önskelistan hos The Reds, men ingen affär ser ut att bli av. Anledningen sägs vara de höga prislapparna som de båda burväktarna har.

Jan Oblak sitter på en utköpsklausul på 100 miljoner euro och Atlético de Madrid tänker inte släppa slovenen billigare. Även Alisson Becker ska ha varit ett alternativ men då AS Roma kräver runt 60 miljoner euro för spelarens tjänster har man valt att dra sig tillbaka.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Liverpools stjärnor

Istället kommer Liverpool istället att fortsätta satsa på Loris Karius mellan stolparna. Vem som blir hans målvaktskollega är oklart. Simon Mignolet är inte säker på att en fortsättning i Merseysideklubben och belgaren ska ha bokat in ett möte med klubbledningen för att reda ut framtiden.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply