Lloris: ”Pogba kommer att bli en av de bästa spelarna i PL”

bet365
Lloris: "Pogba kommer att bli en av de bästa spelarna i PL"

Målvakten hyllar landslagskollegan

Tottenham Hotspurs stjärnmålvakt Hugo Lloris har uttalat sig om landslagskollegan Paul Pogba och det faktum att han tror att Pogba har potential att bli en av de bästa spelarna i Premier League.

Den franske stjärnmålvakten Hugo Lloris vaktar till vardags kassen hos Londonklubben Tottenham Hotspur, som under söndagen kommer att möta Manchester United i en kittlande Premier League-match. Lloris har spelat ett par säsonger i Englands högstadivision nu och känner väl till motståndet, där bland annat landslagskollegan Paul Pogba håller till, då han i somras värvades in för en rekordhög transfersumma som sägs ligga runt 100 miljoner pund. Lloris, som känner sin lagkamrat ganska bra, menar på att den blott 23-årige mittfältaren har möjlighet att bli en av Premier Leagues bästa spelare, då han har det som krävs.

– Det är mycket press på honom, speciellt på grund av hans transfersumma, sade Lloris till SFR Sport.

– Men han känns ganska avslappnad med allting. Han har inte ändrat personlighet. Paul är en vinnare, han har en stark personlighet, han har karaktär, men han har också respekt för lagkamrater och tränare.

– Han kanske behöver vänja sig med kraven i Premier League. Jag tror hans förberedelser vid början av säsongen var rubbade, men så har varit fallet för alla Frankrikes spelare (vid EM 2016). Han har gjort ett intryck på Manchester Uniteds matcher. Och jag tror att han kommer att bli en av de bästa spelarna i Premier League, avslutade Lloris.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply