AC Milan gör ett nytt försök att värva Carlos Tevez

AC Milan gör ett nytt försök att värva Carlos Tevez

Fick nobben 2013

Italienska AC Milan uppges vara väldigt intresserade av att ännu en gångs försöka sig på att värva anfallaren Carlos Tevez, som numera spelar i Boca Juniors och funderar på att lägga skorna på hyllan.

Det går för närvarande ganska bra för AC Milan, som ligger på en tredjeplats i ligan och fortfarande hänger på serieledarna Juventus. För tillfället är det lite kaos i klubben som håller på att byta ägare och behöver pengar, och mitt upp i detta kommer januaris transferfönster med stormsteg. Den italienska klubben sägs kunna vara beredda på att satsa för att få till en värvning av Carlos Tevez, den 32-årige stjärnanfallaren som numera spelar i Boca Juniors i den argentinska förstaligan.

Den italienska storklubben har redan gett sig på att försöka värva anfallaren en gång, 2013, då argentinaren skulle flytta från Manchester City, men anfallaren hamnade i Juventus istället och kom att bli en riktig drivkraft i de italienska mästarnas anfall de nästkommande två säsongerna. Därefter hamnade Tevez i Boca Juniors, men har efter en och en halv säsong sagt att han kan komma att lämna klubben, och Milan ser nu sin chans, skriver TMW. Då anfallaren spenderat största delen av sin karriär i Europa är det förståeligt om 32-åringen saknar fotbollen där. Han har bland annat representerat West Ham, Manchester United, Juventus och Manchester City.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply